Archiwum zamówień publicznych

Archiwum zamówień publicznych

Kraków, 21.01.2020 r.

 ZAPYTANIE OFERTOWE NA USŁUGE CATERINGOWĄ w Krakowie

Szpital Uniwersytecki w Krakowie z siedzibą przy ul. Kopernika 36, 31-501 Kraków zaprasza do składania ofert na usługę cateringową podczas trwania wykładów w terminie 1.02-7.02.2020 oraz 15-16.02.2020. Wykłady będą realizowane w Krakowie.

Zapytanie jest realizowane w ramach realizacji projektu nr POWR.05.04.00-00-0175/19-00 pn.: „Wsparcie zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży poprzez edukację kadr systemu ochrony zdrowia”, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020; V Osi priorytetowej: Wsparcie dla obszaru zdrowia; Działanie 5.4 Kompetencje zawodowe i kwalifikacje kadr medycznych;

Zamawiający:

SPZOZ Szpital Uniwersytecki w Krakowie

Ul. Kopernika 36, 31-501 Kraków

NIP:675-11-99-442

Usługa cateringowa obejmuje:

- przygotowanie , dostarczenie oraz serwowanie posiłków ( przerwa kawowa oraz lunch),

- przerwa kawowa obejmuje: kawę, herbatę, wodę, mleko, cukier, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce,

- dwudaniowy lunch (jeden rodzaj zupy typu krem, Drugie danie składające się z mięsa wraz z surówką oraz ryżem lub ziemniakami oraz do wyboru danie bezmięsne),

- posiłki przygotowane ze świeżych produktów,

- posiłki podane w porcjach na osobę - serwowane lub w formie bufetu,

- utrzymanie czystości na stole bufetowym oraz posprzątanie po posiłkach,

Usługa cateringowa będzie realizowana w Krakowie w odległości do 1.5 km od Dworca Głównego w Krakowie.

Liczba osób biorąca udział jednorazowo w wykładzie to max. 80 os.

Planowana ilość serwisów (lunch+ przerwa kawowa) kształtują się następująco dla poszczególnych dni:

1.02.2020 w godz. 9:00-18:00                    36 osób

2.02.2020 w godz. 9:00-18:00                     36 osób

3.02.2020 w godz. 14:00-19:00                  80 osób

4.02.2020 w godz. 15:00-20:00                  80 osób

5.02.2020 w godz. 15:00-20:00                  80 osób

6.02.2020 w godz. 15:00-20:00                  80 osób

7.02.2020 w godz. 15:00-20:00                  80 osób

15.02.2020 w godz. 9:00-18:00                  36 osób

16.02.2020 w godz. 9:00-18:00                  36 osób

Zamawiający zastrzega sobie prawo do podania ostatecznej liczby osób w dzień szkolenia z dostatecznym wyprzedzeniem.

Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany terminy usługi cateringowej po wcześniejszym poinformowaniu wykonawcy.

Dokładny adres serwowanych posiłków zostanie podany po wyłonieniu wykonawcy.

Cena usługi cateringowej powinna przedstawiać kwotę za osobę, w podziale na kwotę za przerwy kawowe oraz kwotę lunchu osobno.

Oferent może złożyć tylko jedną ofertę na wykonania przedmiotu zamówienia.

Oferent zobowiązuje się do podtrzymania oferty przez 30 dni od daty jej złożenia.

Zamawiający dopuszcza sytuację, w której wykonawca powierzy realizacje zadania podwykonawcy, z zastrzeżeniem, że Wykonawca ponosi pełną odpowiedzialność za działania lub zaniechania działania podwykonawców.

Podstawę zapłaty wynagrodzenia będą stanowiły faktury VAT/rachunek wystawiony przez Wykonawcę po podpisaniu Protokołu odbioru za „Przerwę kawową dla uczestników szkolenia” oraz „Lunch”. Wynagrodzenie płatne będzie w drodze przelewu bankowego na rachunek wskazany przez Wynajmującego, w terminie 60 dni od dnia dostarczenia prawidłowo wystawionych faktur VAT/rachunku.

Kryteria wyboru oferty:

- Ocena zgłoszonych ofert dokonywana jest w oparciu o nadesłane formularze ofertowe na podstawie kryterium ceny łącznej – 100%

Wymagania formalne w stosunku do Wykonawców:

  1. Posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, posiadają wpis do Ewidencji Działalności Gospodarczej lub Krajowego Rejestru Sądowego;
  2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; znajdują się w sytuacji ekonomicznej

i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia;

  1. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
  2. Nie byli prawomocnie skazani za przestępstwa przeciwko mieniu, przeciwko obrotowi gospodarczemu, przeciwko działalności instytucji państwowych oraz samorządu terytorialnego, przeciwko wiarygodności dokumentów lub za przestępstwo skarbowe.

Zamawiający zastrzega, że oferty, których kwota przekracza zaplanowany budżet dla poszczególnych usług zawartych w projekcie zostaną odrzucone.

Określenie miejsca, sposobu i terminu składania ofert

Ofertę na wykonanie przedmiotu zamówienia należy dostarczyć w wersji elektronicznej w terminie do 29.01.2020 r. do godz. 10:00,  na adres e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Oferent dokona wyboru oferty do 29 stycznia 2020 r.

W przypadku, gdy w wyznaczonym terminie nie wpłynie żadna oferta Zamawiający unieważni prowadzoną procedurę i przeprowadzi kolejne postępowanie na wyłonienie Wykonawcy przedmiotowego zamówienia.

Zamawiający zastrzega sobie prawo do rozwiązania umowy  w sytuacji  zaprzestania realizacji  Projektu, a co za tym idzie rozwiązania Umowy o dofinansowanie Projektu.

W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z poniższymi upoważnionymi osobami:

Weronika Sędzik, tel. 12 424 72 45 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ewa Bątorek, tel. 12 424 74 79, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ZAPYTANIE OFERTOWE CATERING Pobierz

ZAŁ 2 OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Pobierz

Formularz oferty catering Pobierz

Wzór umowy na catering Pobierz


 KOMUNIKAT W SPRAWIE ROZSTRZYGNIĘCIA POSTĘPOWANIA OFERTOWEGO

Kraków, 29 stycznia 2020 r.

Uczestnicy postępowania,

Szpital Uniwersytecki w Krakowie informuje, że w postępowaniu ofertowym na wybór wykonawcy zadania polegającego na usłudze cateringowej dla uczestników szkoleń ramach realizacji projektu nr POWR.05.04.00-00-0175/19 p.n.: „Wsparcie zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży poprzez edukacje kadr systemu ochrony zdrowia”, Projekt współfinansowany przez   Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, V Osi Priorytetowej Działanie 5.4. Kompetencje zawodowe i kwalifikacje kadr medycznych; po dokonaniu oceny w oparciu o ustalone dla przedmiotowego postępowania kryteria wybrano ofertę złożoną przez firmę: 

Pychotki.pl Sp. z O.O.; ul. Bajeczna 14; 32-031 Włosań.

Pozostałym Oferentom dziękujemy za złożone oferty.

We use cookies to optimize your experience. By browsing our site you agree to our Privacy Policy.