ZAPYTANIE OFERTOWE NA USŁUGĘ CATERINGOWĄ w Rzeszowie
Kraków, 19.11.2019r.
ZAPYTANIE OFERTOWE NA USŁUGĘ CATERINGOWĄ w Rzeszowie
Szpital Uniwersytecki w Krakowie z siedzibą przy ul. Kopernika 36, 31-501 Kraków zaprasza do składania ofert na usługę cateringową podczas trwania szkolenia w terminie 04.12.2019r. Szkolenie będzie realizowane w godzinach: 8:00-16:00 w Rzeszowie (Zgłobień 67a, 36-046 Rzeszów).
Zapytanie jest realizowane w ramach Projektu nr POWR.05.01.00-00-0025/18 pn.: „Profilaktyka miażdżycy tętnic i chorób serca poprzez edukację i badania genetyczne w kierunku hipercholesterolemii rodzinnej osób z licznymi czynnikami ryzyka sercowo-naczyniowego na obszarze województwa małopolskiego, świętokrzyskiego i podkarpackiego.”, realizowanego w ramach V Osi priorytetowej Wsparcie dla obszaru zdrowia, Działania 5.1 Programy profilaktyczne Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Zamawiający:
SPZOZ Szpital Uniwersytecki w Krakowie
Ul. Kopernika 36, 31-501 Kraków
NIP:675-11-99-442
Usługa cateringowa obejmuje:
- przygotowanie , dostarczenie oraz serwowanie posiłków ( dwie przerwy kawowe oraz lunch),
- 2 przerwy kawowe (obejmujące kawę, herbatę, wodę, mleko, cukier, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce),
- dwudaniowy lunch (jeden rodzaj zupy typu krem, Drugie danie składające się z mięsa wraz z surówką oraz ryżem lub ziemniakami oraz do wyboru danie bezmięsne),
- przerwa kawowa na początku szkolenia, raz uzupełniana na czas trwania przerwy,
- posiłki przygotowane ze świeżych produktów,
- posiłki podane w porcjach na osobę - serwowane lub w formie bufetu,
- utrzymanie czystości na stole bufetowym oraz posprzątanie po posiłkach,
Liczba osób biorąca udział w szkoleniu to max. 25 os. Zamawiający zastrzega sobie prawo do podania ostatecznej liczby osób przed dniem szkolenia.
Cena usługi cateringowej powinna przedstawiać kwotę za osobę, w podziale na kwotę za przerwy kawowe oraz kwotę lunchu osobno.
Oferent może złożyć tylko jedną ofertę na wykonania przedmiotu zamówienia.
Oferent zobowiązuje się do podtrzymania oferty przez 30 dni od daty jej złożenia.
Zamawiający dopuszcza sytuację, w której wykonawca powierzy realizacje zadania podwykonawcy, z zastrzeżeniem, że Wykonawca ponosi pełną odpowiedzialność za działania lub zaniechania działania podwykonawców.
Podstawę zapłaty wynagrodzenia będą stanowiły faktury VAT/rachunek wystawiony przez Wykonawcę za „Przerwę kawową dla uczestników szkolenia” oraz „lunch”. Wynagrodzenie płatne będzie w drodze przelewu bankowego na rachunek wskazany przez Wynajmującego, w terminie 60 dni od dnia dostarczenia prawidłowo wystawionych faktur VAT/rachunku.
Kryteria wyboru oferty:
- Ocena zgłoszonych ofert dokonywana jest w oparciu o nadesłane formularze ofertowe na podstawie kryterium ceny łącznej – 100%
Wymagania formalne w stosunku do Wykonawców:
- Posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, posiadają wpis do Ewidencji Działalności Gospodarczej lub Krajowego Rejestru Sądowego;
- Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; znajdują się w sytuacji ekonomicznej
i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia;
- Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
- Nie byli prawomocnie skazani za przestępstwa przeciwko mieniu, przeciwko obrotowi gospodarczemu, przeciwko działalności instytucji państwowych oraz samorządu terytorialnego, przeciwko wiarygodności dokumentów lub za przestępstwo skarbowe.
Zamawiający zastrzega, że oferty, których kwota przekracza zaplanowany budżet dla poszczególnych usług zawartych w projekcie zostaną odrzucone.
Określenie miejsca, sposobu i terminu składania ofert
Ofertę na wykonanie przedmiotu zamówienia należy dostarczyć w wersji elektronicznej w terminie do 26.11.2019 r. do godz. 13:00, na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Oferent dokona wyboru oferty do 27 listopada 2019 r.
W przypadku, gdy w wyznaczonym terminie nie wpłynie żadna oferta Zamawiający unieważni prowadzoną procedurę i przeprowadzi kolejne postępowanie na wyłonienie Wykonawcy przedmiotowego zamówienia.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do rozwiązania umowy w sytuacji zaprzestania realizacji Projektu, a co za tym idzie rozwiązania Umowy o dofinansowanie Projektu.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z poniższymi upoważnionymi osobami:
mgr Ewa Bątorek, tel. 12 424 74 79, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
ZAPYTANIE OFERTOWE.docx Pobierz
załącznik nr 1 do zapytania - Formularz oferty.docx Pobierz
Opis Przedmiotu Zamówienia.docx Pobierz
KOMUNIKAT W SPRAWIE ROZSTRZYGNIĘCIA POSTĘPOWANIA OFERTOWEGO
Kraków, 27 listopada 2019 r.
Uczestnicy postępowania,
Szpital Uniwersytecki w Krakowie informuje, że w postępowaniu ofertowym na wybór wykonawcy zadania polegającego na usługę cateringowej dla uczestników szkolenia dnia 04 grudnia 2019, w ramach realizacji projektu nr POWR.05.01.00-00-0025/18 p.n.: „Profilaktyka miażdżycy tętnic i chorób serca poprzez edukację i badania genetyczne w kierunku hipercholesterolemii rodzinnej osób z licznymi czynnikami ryzyka sercowo-naczyniowego na obszarze województwa małopolskiego, świętokrzyskiego i podkarpackiego” nr POWR.05.01.00-00-0025/18, Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, po dokonaniu oceny w oparciu o ustalone dla przedmiotowego postępowania kryteria wybrano ofertę złożoną przez firmę:
FHU „Ania” Anna Wandas-Kaszuba ul. Dunikowskiego 5E/4, 35-603 Rzeszów
Pozostałym Oferentom dziękujemy za złożone oferty.