Zapytanie ofertowe na wynajem sali i usługę cateringową w Rzeszowie
Szpital Uniwersytecki w Krakowie z siedzibą przy ul. Kopernika 36, 31-501 Kraków zaprasza do składania ofert na wynajem sali szkoleniowej oraz oferty na usługę cateringową podczas trwania szkolenia w terminach: 06.11.2019 oraz 27.11.2019r. Szkolenia będą realizowane dwa dni w godzinach: 8:00-16:00 w Rzeszowie.
Zapytanie jest realizowane w ramach Projektu POWR.05.01.00-00-0025/18 pn.: „Profilaktyka miażdżycy tętnic i chorób serca poprzez edukację i badania genetyczne w kierunku hipercholesterolemii rodzinnej osób z licznymi czynnikami ryzyka sercowo-naczyniowego na obszarze województwa małopolskiego, świętokrzyskiego i podkarpackiego.”, realizowanego w ramach V Osi priorytetowej Wsparcie dla obszaru zdrowia, Działania 5.1 Programy profilaktyczne Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Zamawiający:
SPZOZ Szpital Uniwersytecki w Krakowie
Ul. Kopernika 36, 31-501 Kraków
NIP:675-11-99-442
Sala powinna spełniać warunki:
- przeznaczona dla ok. 25 osób z dostępem do stolika ( ustawienie „w podkowę”, „szkolne” lub „warsztatowe”( przy wspólnym stole)),
- wyposażenie umożliwiające przeprowadzenie szkolenia w oparciu o prezentację multimedialną,
- łatwy dostęp do źródła prądu – przedłużaczy oraz gniazdek,
- oświetlenie zapewniające swobodne czytanie oraz przyciemnienie pozwalające na wyświetlenie prezentacji,
- sala zamykana na czas szkolenia – niedostępna dla osób postronnych,
- sala klimatyzowana,
- przystosowana do osób niepełnosprawnych.
Usługa cateringowa obejmuje:
- przygotowanie , dostarczenie oraz serwowanie posiłków ( dwie przerwy kawowe oraz lunch),
- 2 przerwy kawowe (obejmujące kawę, herbatę, wodę, mleko, cukier, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce),
- dwudaniowy lunch (jeden rodzaj zupy typu krem, Drugie danie składające się z mięsa wraz z surówką oraz ryżem lub ziemniakami oraz do wyboru danie bezmięsne),
- przerwa kawowa na początku szkolenia, raz uzupełniana na czas trwania przerwy,
- posiłki przygotowane ze świeżych produktów,
- posiłki podane w porcjach na osobę - serwowane lub w formie bufetu,
- utrzymanie czystości na stole bufetowym oraz posprzątanie po posiłkach
Liczba osób biorąca udział w szkoleniu to ok. 25 os. Zamawiający zastrzega sobie prawo do podania ostatecznej liczby osób dwa dni przed szkoleniem.
Cena za wynajem sali powinna być przedstawiona jedną kwotą, uwzględniającą stawkę za 1 godzinę zegarową.
Cena usługi cateringowej powinna przedstawiać kwotę za osobę, w podziale na kwotę za przerwy kawowe oraz kwotę lunchu osobno.
Oferent zobowiązuje się do podtrzymania oferty przez 30 dni od daty jej złożenia.
Zamawiający dopuszcza sytuację, w której wykonawca powierzy realizacje zadania podwykonawcy, z zastrzeżeniem, że Wykonawca ponosi pełną odpowiedzialność za działania lub zaniechania działania podwykonawców.
Podstawę zapłaty wynagrodzenia będą stanowiły faktury VAT/rachunek wystawiony przez Wykonawcę za „ Wynajem Sali szkoleniowej”, „ Przerwę kawową dla uczestników szkolenia” oraz „lunch”. Wynagrodzenie płatne będzie w drodze przelewu bankowego na rachunek wskazany przez Wynajmującego, w terminie 60 dni od dnia dostarczenia prawidłowo wystawionych faktur VAT/rachunku.
Kryteria wyboru oferty:
- Ocena zgłoszonych ofert dokonywana jest w oparciu o nadesłane formularze ofertowe na podstawie kryterium ceny łącznej – 100%, przy założeniu że poszczególne ceny za usługi nie przekroczą założonego budżetu projektowego,
- złożenie ofert na obie części zapytania ofertowego (wynajem sali oraz usługa cateringowa realizowana przez jedną firmę),
- lokalizacja sali z odległości do 1,5 km od Dworca Głównego z Rzeszowie.
Wymagania formalne w stosunku do Wykonawców:
- Posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, posiadają wpis do Ewidencji Działalności Gospodarczej lub Krajowego Rejestru Sądowego;
- Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia;
- Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
- Nie byli prawomocnie skazani za przestępstwa przeciwko mieniu, przeciwko obrotowi gospodarczemu, przeciwko działalności instytucji państwowych oraz samorządu terytorialnego, przeciwko wiarygodności dokumentów lub za przestępstwo skarbowe.
Zamawiający zastrzega, że oferty, których kwota przekracza zaplanowany budżet dla poszczególnych usług zawartych w projekcie zostaną odrzucone.
Określenie miejsca, sposobu i terminu składania ofert:
Ofertę na wykonanie przedmiotu zamówienia należy dostarczyć w wersji elektronicznej w terminie do 11.10.2019 r. do godz. 13:00, na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
W przypadku, gdy w wyznaczonym terminie nie wpłynie żadna oferta Zamawiający unieważni prowadzoną procedurę i przeprowadzi kolejne postępowanie na wyłonienie Wykonawcy przedmiotowego zamówienia.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do rozwiązania umowy w sytuacji zaprzestania realizacji Projektu, a co za tym idzie rozwiązania Umowy o dofinansowanie Projektu.
Informację o wyborze najkorzystniejszej oferty zamieścimy na stronie internetowej www.su.krakow.pl w zakładce zapytania ofertowe.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z poniższymi upoważnionymi osobami:
Ewa Bątorek, tel. 12 424 74 79, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
KOMUNIKAT W SPRAWIE ROZSTRZYGNIĘCIA POSTĘPOWANIA OFERTOWEGO
Kraków, 16 października 2019 r.
Uczestnicy postępowania
Szpital Uniwersytecki w Krakowie informuje, że w postępowaniu ofertowym na wybór wykonawcy zadania polegającego na usługę wynajmu sali szkoleniowej i usługę cateringowej dla uczestników szkoleń, w ramach realizacji projektu nr POWR.05.01.00-00-0025/18 p.n.: „Profilaktyka miażdżycy tętnic i chorób serca poprzez edukację i badania genetyczne w kierunku hipercholesterolemii rodzinnej osób z licznymi czynnikami ryzyka sercowo-naczyniowego na obszarze województwa małopolskiego, świętokrzyskiego i podkarpackiego” nr POWR.05.01.00-00-0025/18, Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, po dokonaniu oceny w oparciu o ustalone dla przedmiotowego postępowania kryteria wybrano ofertę złożoną przez firmę:
Grand Hotel Rzeszów sp. z o.o., ul Kościuszki 9, 35-030 Rzeszów
Pozostałym Oferentom dziękujemy za złożone oferty.
Załączniki:
Zapytanie ofertowe
Pobierz
Załącznik nr 1 do zapytania
Pobierz
Wzór umowy najmu sali szkoleniowej + catering
Pobierz